Шановні клієнти , ми відновили роботу сервісу. Можливість доставки замовлень до вашого міста перевіряйте будь ласка на офіційних сайтах Міст Експрес і Нова Пошта.
ua
ru ua
особистий кабінет
ЧИТАЙ У ЗАДОВОЛЕННЯ З AMAZON KINDLE PAPERWHITE

ЧИТАЙ У ЗАДОВОЛЕННЯ З AMAZON KINDLE PAPERWHITE

Відносно недавно, ринок заполонило революційне відкриття в сфері технологій - електронні книги. Електронна книга, або E-book швидко завоювала довіру сотень тисяч любителів читати книги по всьому світу. Як же тепер стало просто читати улюблені книжки. Десятки, сотні і навіть тисячі книг тепер можна зберігати в одному пристрої. Як і будь-який інший гаджет, електронні книги з кожним роком все більше і більше удосконалювалися. Також, на ринку з'явилися свої лідери. Сьогодні ми з вами поговоримо про одну з кращих електронних книг 2015-2016 років - AMAZON KINDLE PAPERWHITE. Розробники об'єднали в одному пристрої всі нововведення і унікальні розробки, які зробили читання максимально комфортним.


ЕЛЕКТРОННА КНИГА AMAZON KINDLE PAPERWHITE - КРАЩА ЯКІСТЬ ЧИТАННЯ.


^F5DEFD227D74BB438C2A986A834653D4577E1B4A0EB71338F8^pimgpsh_fullsize_distr.jpg

При виробництві електронної книги KINDLE PAPERWHITE розробники зробили особливий акцент на якості екрану. Що в свою чергу відбилося на високій якості зображення. Але все по порядку ...

Діагональ екрану складає 6 дюймів. На перший погляд такий розмір може здатися маленьким. Однак його цілком достатньо для зручного читання. До того ж. Компактність книги має і своє незаперечну перевагу - цей E-reader можна брати з собою всюди, він абсолютно не займає місця, і може поміститися навіть в боковій кишені куртки. Сам екран рідера оснащений новітніми електронними чорнилами E LNK CARTA.

Щільність пікселів в KINDLE PAPERWHITE становить 300 ppi. Багато з вас справедливо запитають «а що це таке, і яке взагалі значення має ця щільність». А ось що, - щільність в 300 ppi - це практично максимальне значення для електронних книг, тим самим якість тексту, що відображається максимально чітке.

На якість відображення також значно вплинула вдосконалена технологія відображення шрифтів. В результаті чого текст і зображення на екрані стали більш контрастними, різкими. Читати стало ще зручніше і приємно.

На сьогоднішній день, жоден інший рідер не може похвалитися такою високую якістю екрану, що, в першу чергу, обумовлено щільністю пікселів в 300 ppi.


НАСОЛОДЖУЙТЕСЯ ЧИТАННЯМ БЕЗ БЛІКІВ, КУПИВШИ KINDLE PAPERWHITE.

^0385104D6AF24BB4481DD3E1FD57A0DE25B835BE5DFB6B1C19^pimgpsh_fullsize_distr.jpg


ВСЕ НАЙКРАЩЕ В AMAZON KINDLE PAPERWHITE.

І на останок! П'ять головних нововведень і переваг електронної книги AMAZON KINDLE PAPERWHITE.

  • Нове програмне забезпечення. Вдосконалений движок Typesetting дозволяє оптимізувати різні шрифти, правильно переносити переноси і відстань між буквами. Книгу стає читати ще більш зручно.

  • Ексклюзивний шрифт Bookerly. Розроблений спеціально компанією Amazon, для того щоб процес читання став краще.

  • PAPERWHITE набагато легше і зручніше звичайної паперової книжки.

  • Однієї зарядки батареї вистачає мінімум на цілий місяць роботи, при щоденному читанні.

  • І, звичайно ж, - місткість. На E-book KINDLE PAPERWHITE поміститися близько 10000 книг!


Розкажіть друзям