Шановні клієнти , ми відновили роботу сервісу. Можливість доставки замовлень до вашого міста перевіряйте будь ласка на офіційних сайтах Міст Експрес і Нова Пошта.
ua
ru ua
особистий кабінет
Що і як дешевше придбати у Польщі?

Що і як дешевше придбати у Польщі?

Якщо ви разочарованіякістю товарів у місцевих крамницях, рекомендуємо придбати їх за кордоном. Продукція, що зацікавила Вас, може бути діставленою з будь-якого кутка земної кулі. Навіть польський шампунь будь-якого бренду –дешевший та якісніший аніж виготовлений для нашого ринку. Ми порадимо Вам, як купувати в інтернет-крамницях Польщі.

Які переваги Ви отримаєте, якщо зробите замовлення у Польщі?

Це економічно розвинена країна що має великий асортимент продукції високої якості. Ви отримаєте багато переваг якщо вирішете придбати через інтернет з доставкою

  • Миттєва доставка. Польща розташовано поруч з нами,тому ви отримаєте посилку найближчим часом..
  • Найкраща якість. В інтернет-крамницях надано якісну продукцію від польських чи європейських виробників.
  • Доступні ціни. Електроніка й техніка з Польщіпродаються за вигідною вартістю– дешевше, аніж замовляти в Україні.
  • Экономія часу. Не витрачайте час на ходіння крамницями й обирання электротехніки – погортайте сторінки сайту й зробіть замовлення.
  • Великий асортимент. На сайтах надано розширений асортимент, котрий не вміщується на полицях крамнць.
  • Акції й распродаж. У онлайні – максимум акційних пропозиції, арозпродаж здійснюється усе частіш.
  • Рідкі речі. Колекції, що є лімітованими й рідкі речічастіще продаюь через інтернет, за ними марно стояти у чергах до крамниць.

Для выгідних купівель ноутбуків та польського краму підходить час розпродаж: лїтній – з кінця червня до середини серпня, зимовий – з листопада до кінця грудня.

Що можливо выгідно придбати у Польщі?

Користується попитом не уся продукція – ми розповімо, на котрі з них є знижки.

  • Цифрова техніка. Комп’ютери, смартфони, телефони й аксесуари до них коштують набагато дешевше,але будьте пильні – на клавиатурі може бути відсутнє меню, що є русифікованим.
  • Косметика та побутова хімія. Тут ви знайдете польскі бренди й оригінальну косметику з Франції, Америки й Німеччини. На фарбі для волосся ви заощадите мінимум 30%.
  • Одяг та взуття. Одяг виробництва Польщі коштує майже втричі дешевше дешевле, але при цьому є відповідним стандартам ЄС. За оригинальні брендові товари ви сплатите у 2-3 рази дешевше.
  • Дитячі речі. Підгузники є на 30% дешевшими, а асортимент дитячого одягу й шкільних аксесуарів просто вражає. Играшки й дитячий крамє відповідними суворими нормам екологічної безпеки.
  • Побутова техніка. З цієї категорії варто замовляти холодильники, телевізори та пральні машини. Ціна на кондиционер повітря та побутві вентилятори у Польщі є нижчою в 1,5 - 2 рази.

Окрім перерахованого, закордоном купляють спортивні товари, музичні інструменти, прикраси, біжутерію й побутові товари.

Як можна замовити товар з Польщі?

Ось декілька варіантів отримання посилки – визначитесь, котрий з них є найбільш зручним для Вас.

  • Через сайт (напрям). Вы вилодієте польською й є готовими самостійно розбиратись в подробицях замовлення? Тоді оберіть товар йдодайте його до корзини, заповніть данні щодо отримувача, додайте адресу доставки й сплатіть за замовленню карткою чи іншим засобом (при сплаті карткою враховуйте конвертацію з боку банку). Це схема, що є стандартною котра підходить для більшості крамниць. Тепер Вам полишається тільки очікувати на посилку.
  • Через знайомих. У вас есть друзіу Польщі?Надійшов час звернутись до них по допомогу. Тепер за схемою з попереднього пункту будуть діяти вони, Вам для цього володіти польською немає потреби. Важливим є визначитись з питанням передачі коштів своїм знайомим та отримати своє замовлення. Цей вариант є ідеальним, якщо Ви в найбижчий час збираєтесь гостювати у них й зможете самостійно забрати посилку.
  • Через посередників. Скористуйтесь послугами сервіса доставки, якщо жоден з перерахованих вище засобів Вам не підходить. BringerUA діставить польску посилку в короткий термін, й пр. цьому візьме на себе відповідальність за її цілість, комплектність та відсутність платежів, що є прихованими. Якщо виникне суперечка з продавцем, представник сервісу прийме участь у ньому замість покупця, щоб заощадити Ваш час та кошти.

Единий недолік що має сервіс доставки – це плата за послуги, хоча вона й є невеликою. Але ми пропонуємо бонусні програми, що частко знижують Ваші витрати.

Розкажіть друзям