Шановні клієнти , ми відновили роботу сервісу. Можливість доставки замовлень до вашого міста перевіряйте будь ласка на офіційних сайтах Міст Експрес і Нова Пошта.
ua
ru ua
особистий кабінет
ІНТЕРНЕТ ПОКУПКИ ЗА КОРДОНОМ

ІНТЕРНЕТ ПОКУПКИ ЗА КОРДОНОМ

shutterstock_479072179.jpg


Покупки через інтернет - це легко, навіть при мінімальних знаннях в англійській мові. На аукціонах і в магазинах здійснюється пошук товару за категоріями, тому відправитися в «вільне плавання» по їх просторах, не гублячись, зможе кожен. При виборі товару потрібно досліджувати різні пропозиції, серед яких ви зможете відшукати найбільш прийнятну ціну.



Питання, які зацікавили,  завжди можна і навіть потрібно задавати продавцю, щоб мати повне уявлення про товар і абсолютну впевненість у його якості. Особливу увагу слід приділити питанням оплати і доставки - вони можуть відрізнятися у різних продавців і магазинів, а для вдалої покупки необхідно розібратися в нюансах. Але можна позбавити себе від можливих проблем і складнощів, скориставшись нашим сервісом покупки і доставки товарів з-за кордону.


Чому покупкам за кордоном говорять «так»?


i1564^cimgpsh_orig.jpg

Основна перевага здійснення інтернет покупки за кордоном - значна економія. Ціни на імпортну продукцію в магазинах істотно вище, ніж ті, які встановлені на той же товар на онлайн-майданчиках. Різниця величезна - накрутка може перевищувати 50%, а переплачувати такі гроші доводиться через незліченні посередників, націнок і податків.

Робити комфортні покупки за кордоном можна, подорожуючи з одного магазину до іншого, і, одночасно з цим, сидячи у себе вдома в затишку і комфорті. Ви зможете відвідати найвідоміші, популярні, модні бутики будь-якої точки планети,  не витрачаючись на перельоти.

Оригінальні та якісні товари - ніяких Абібас, проклеєних суперклеєм. Ви легко зможете знайти оригінальну продукцію високої якості, яка виробляється для європейських і американських ринків.

Новинки та ексклюзивні товари - придбання товарів ще до їх появи в Україні і покупка унікальних речей, яких в нашій країні годі й шукати.


Чому люди бояться купувати за кордоном?

Головне побоювання більшості людей, які хочуть купити що б там не було за кордоном - це страх потрапити в руки шахраїв. Для покупок через інтернет доводиться часто користуватися банківською карткою, а в руках зловмисників будь-яка інформація про неї може привести до повного спустошення рахунків і крадіжці всіх наявних коштів.

Крім цього, деяких людей лякає можливість отримати неякісний товар або просто неможливість «помацати» покупку руками. У будь-якому випадку, якщо не знати, як саме необхідно займатися інтернет-шопінгом, завжди є шанс, як мінімум - зіпсувати собі настрій, або ж, як максимум - потрапити в руки шахраїв.


Як захистити себе ?


shutterstock_300840419.jpg

Звичайно, професіонали шопінгу в інтернеті вже прекрасно знають, як захистити себе і від шахраїв, і від недобросовісних продавців. Вони користуються послугами перевірених сайтів, ретельно вивчають продукцію та відгуки на неї і мають цілий ряд інших, своїх власних хитрощів і шпаргалок на всі випадки життя. 

 І якщо Вам не хочеться витрачати свій час на те, щоб розібратися у всіх тонкощах і нюансах покупки товарів з-за кордону - наш сервіс вже давно зробив це за вас! З нами Ви точно зможете зробити процес покупки який не відрізнятись за емоціями і комфортом від повноцінного походу по торговому центру, і навіть більше того - отримаєте виключно позитивні враження, адже Вам не доведеться ходити куди б то не було і витрачати свій час на проїзд. Ми гарантуємо повну безпеку ваших особистих даних, а також самостійно проконтролюємо відповідність якості вашої покупки заявленим вимогам.


Але не тільки новачкам в сфері інтернет-покупок буде комфортно користуватися нашими послугами. Так як ми співпрацюємо з більшістю торгових майданчиків безпосередньо і маємо власні алгоритми роботи, доставляти покупки через нас може виявитися вигідніше і зручніше, ніж займатися цим самостійно!

Розкажіть друзям