Шановні клієнти , ми відновили роботу сервісу. Можливість доставки замовлень до вашого міста перевіряйте будь ласка на офіційних сайтах Міст Експрес і Нова Пошта.
ua
ru ua
особистий кабінет
Як купувати за кордоном?

Як купувати за кордоном?

Іноземні сайти пропонують продукцію різного виду, а позитивні відгуки про закордонні замовлення тільки стверджують бажання придбати що-небудь. Але наперед, треба взнати про труднощі, що можуть очікувати на Вас, та отримати цінні поради від експертів у царині онлайн-шопінгу.

П’ять головних переваг купівлі за кордоном

Вигод від купівлі товарів в іншій країні через Інтернет багато– ми зупинимось на головних моментах.

  • Висока якість. Ви отримуєте оригінальний спортивний одяг що має гарантію від виробника, якість котрого відповідає суворим американським та європейським стандартам.
  • Акції та розпродаж. Знижки на «чорну п’ятницю» чи перед Різдвом, спеціальні акції та зачинені розпродажі від торгівельних майданчиків–перевірений засіб заощадити додатково.
  • Відсутність націнок. В Україні брендові новинки, що користуються попитом, обкладаються істотним податком, а тому замовити електротехніку з діставкою – завжди вигідніше, аніж придбати тут.
  • Значний асортимент. Мільйони продавців та мільярди товарів – на іноземних сайтах ви знайдете усе, що потрібно, а докладна інформація про кожен дівайс допоможе зробити вірний вибір.
  • Ексклюзивна продукція. Деякі спорттовари випускаються тільки для іноземного ринку, при цьому їхні технічні характеристики кращі, аніж у виготовлених для українського споживача.

Якщо ви мешкаєте у віддаленому населеному пункті, то зможете отримати новий телефон першим, задовго до початку продажу в Україну.

Засоби купівлі товару з-за кордону

У кожного з цих варіантів є плюси та мінуси, тому ретельно зважте «за» й «проти» перед тим, як обрати.

  • Шопінг-тури . Оптимальний варіант, але тільки на перший погляд. Так, ви зможете особисто помацати, поміряти товари для активного відпочинку, на 100% впевнитись у тому, що вибір вірний. Але гуру шопінгу запевняють: якщо ви скупляєте менш, аніж на $ 3 000, враховуючи вартість квитків за кордон, економія стає незначною.
  • Купівля через знайомих. Вигідно, якщо друзі мешкають у США чи Європі: вони оформлять замовлення замість вас, уточнять усі деталі оплати, але ось за доставку замовлення відповідальність вони не несуть. Якщо ви незабаром збираєтеся до них у гості, то віддасте гроші і заберете товар, а от у випадку з доставкою - це ризиковано, адже невідомо, чи доїде посилка.
  • Замовлення через сайт. У час розпродажів закордонні. Інтернет-крамниці та сайти виробників перевантажені через наплив                відвідувачів: потенційні щасливчики намагаються першими придбати аксесуари. Проблема у тому, що для замовлення доведеться вивчити англійську, адже оформляти заявку, спілкуватися з продавцем та оплачувати покупку вам доведеться самотужки. 
  • Купівля через сервіс доставки. Популярний варіант, адже усе, що потрібно – це визначитися з одягом, взуттям або іншою продукцією. Після цього ви заповнюєте коротку форму на сайті сервісу за умови посилання на товар й очікуєте узгодження деталей замовлення з менеджером. Вже підтвердили заявку? Тоді очікуйте на посилку, вона вже по шляху до Вас. Мінус у сервісів доставки тільки один: послуги платні.

Щоб заощадити час, гроші та нерви, оберіть надійний сервіс доставки та замовляйте товари для дітей та батьків через нього - він несе повну відповідальність за доставку посилки, а його представник поспілкується замість вас з продавцем

Як обрати інтернет-крамницю для купівля товару?

Шахрайство на американських сайтах не є розповсюдженим – продавці цінують свою репутацію, щоб втрачати її через суперечку з Вами. Закони США захищають покупця, а тому, апріорі, Ви є праві.

Ось на що бажано звернути увагу при купівлі онлайн за кордоном:

  • зовнішній вигляд сайту – краще не довіряти інтернет-крамницям з дизайном у кислотних кольорах, яскравою рекламою та десятками спливаючих вікон;
  • дата реєстрації – є спеціальні сервіси, за якими відстежують дату реєстрації сайту: свіжим інтернет-ресурсам довіряти не варто;
  • розділ «про нас» - якщо не знаєте англійської мови, скористайтеся функцією автоматичного перекладу, адже тут міститься найважливіша інформація;
  • відгуки – уважно вивчіть відгуки на сторонніх, неупереджених ресурсах в різних країнах і у нас (покупець з України вже міг оформляти там замовлення і відписатися про свої враження).

При купівлі через сервіс доставки замовляйте ноутбуки з будь-якої країни світу без сплати податку з продажів та отримуйте їх у зручний час. Компанія, якій ви довірили посилку, буде відслідковувати переміщення та інформувати про кожен етап, а при пошкодженні чи втраті вантажу - відшкодує витрачені кошти.

Розкажіть друзям