Шановні клієнти , ми відновили роботу сервісу. Можливість доставки замовлень до вашого міста перевіряйте будь ласка на офіційних сайтах Міст Експрес і Нова Пошта.
ua
ru ua
особистий кабінет
Як придбати товар на Amazon з доставкою до України?

Як придбати товар на Amazon з доставкою до України?

Вам сподобалася електротехніка від іменитого виробника, але вона надто дорога? Не переплачувати за речы дуже просто – потрібно лишень придбати їх на сайті Амазон за кордоном. У такому випадку ризик придбати підробку знижується, адже для інших країн випускають побутову техніку достойної якості, та й за рахунок купівлі на розпродажу або за акцією можливо добре заощадити. Чому замовляти товари через Amazon є вигідним? У кожної людини є критерії вдалої купівлі. Давайте перевіримо, які з них не полишать вас байдужим.


  • Висока якість. Користувачі форумів нарікають на те, що телефони, смартфони та планшети для на ринку США є набагато кращими аніж для України, тому вони довіряють американській якості.
  • Детальний опис.Продавці зацікавлені в тому, щоб покупець полишився вдоволеним, тому надають розмірну мережу одягу, довжину, устілки взуття та докладні технічні характеристики девайсів.
  • Великий асортимент. Амазон є найбільшим світовим торгівельним, тому вибір на сайті вражає: понад 25 категорій товарів з додатковими підрозділами для зручності.
  • Мінімальний ризик. Закон США завжди на стоїть на боці клієнта, тому ризик шахрайства є дуже низьким. Якщо продавець пропонує копію люксової речі, він одразу про це сповіщує, в описі товару.
  • Унікальні товари. На Amazon багато гаджетів, аксесуарів та іншої продукції, що випускалася для американського ринку й тільки там продається – в Україні ви її не знайдете.
  • Великі знижки. Регулярние акції та сезонні розпродажі допоможуть вигідно скупитись. Зверніть увагу на різдвяні знижки та спеціальні пропозиції у «чорну п'ятницю».

Купівля одягу, взуття та аксесуарів з минулих колекцій – є оптимальним варіантом за співвідношенням ціни та якості. Ви не переплатите за бренд, але при цьому купите оригінальну продукцію.

Три головних засоби купівлі товарів на Амазон

Щоб підібрати потрібний варіант, для початку варто ознайомитися з перевагами та недоліками кожного з них.

Замовлення через знайомих з США

Якщо у Вас є друзі, що мешкають в Америці - це відмінно. Скиньте їм посилання на сайт з ноутбуками та вкажіть, яку модель придбати, а вони вже самі оформлять заявку на сайті та сплатять за виставлений рахунок. Головне – вірно обрати колір, перевірити «від і до» технічні характеристики й переконатися, що Ви замовляєте потрібний Вам товар.

Плюси: Ви не вникаєте у нюанси оформлення замовлення й не збираєте залишки шкільних знань, щоб сформулювати пропозицію англійською мовою. До того ж Ви впевнені у людях, яким довіряєте гроші.

Мінуси: для передачі грошей за кордон усе одно доведеться розбиратися з платіжними системами. Якщо Ви не збираєтеся у гостини до США, то треба ще й визначитися з сервісом надійної доставки.

Замовлення безпосередньо через Amazon

Складний варіант, обираючи який Ви обов'язково повинні знати англійську мову. Вам доведеться самостійно реєструватися, шукати електроніку та техніку, обирати продавця й спілкуватися із ним, якщо виникнуть питання. Іншими словами, Вам доведеться робити самотужки усе – техпідтримка зможе допомогти, але вона теж веде діалог англійською мовою.

Плюси: Ви дослідите Амазон та у подальшому зможити купляти самотужки, отримаєте постійний доступ до особистого кабінету для відстежування місцезнаходження замовлення у зручний час.

Мінуси: навіть якщо Ви розібралися з тонкощами оформлення замовлень, доведеться грунтовно підтягнути англійську, Якщо виникне спірна ситуація із замовленням, Вам доведеться доводити свою правоту чужою мовою.

Замовлення через сервіс доставкі

Оптімальний засіб для тих, у кого немає друзів та можливості чи часу вникнути у деталі оплати й доставки самостійно. Оберіть потрібний товар і повідомте про це представнику сервісу доставки – ось і все. Компанія здійснить оформлення та відстежуватиме замовлення, проконтролює збереження та забезпечить доставку Вам до рук

Плюси: ви заощадите час, не потрібно додатково підтягувати англійську, адже турботи від А до Я візьме на себе сервіс доставки.

Мінуси: послуга є платною, але вона варта кожної витраченої копійки.

Розкажіть друзям