Шановні клієнти , ми відновили роботу сервісу. Можливість доставки замовлень до вашого міста перевіряйте будь ласка на офіційних сайтах Міст Експрес і Нова Пошта.
ua
ru ua
особистий кабінет
Як замовити іграшки з Америки?

Як замовити іграшки з Америки?

Ваша дитина гідна найкращого? Підбираєте подарунок для хрещеника чи малюка подруги – хочете замовити сертифіковані іграшки? На ринку України представлена ​​ продукція з Китаю низької якості, яка не викликає бажання її купувати. Придбати фірмові ляльки Барбі, конструктори LEGO та забавних звірят My Little Pony з доставкою з США до України – ось варіант, що є оптимальним!


Чому важливо дарувати дітям хороші іграшки?

Чи вважаєте Ви, що дитина все одно не буде приділяти увагу одній ляльці чи автівці й тому хапаєте першу-ліпшу побіля каси у супермаркеті? Даремно!

В ДП «Укрметртестстандарт» є сектор випробовувань іграшок, де товари для дітей та батьків тестують на вміст шкідливих речовин та відповідність стандартам. Результати таких досліджень змушують замислитися: у невинних на вигляд автівках чи конструкторах різних брендів знаходять свинець, фталати, феноли, ртуть, кадмій та інші небезпечні сполуки. Підсумок - порушення репродуктивної, гормональної та нервової систем, онкологічні захворювання. Найстрашніше – це те, що малюк починає хворіти одразу після гри. Доки лікарі шукають причину поганого самопочуття, іграшка лежить в дитячій кімнаті та продовжує виділяє шкідливі речовини..

На що звернути увагу, коли купуєш іграшку для дитини?

  1. Відповідність стандартам. На етикетці має бути нанесено маркування з національним знаком відповідності, дані про виробника чи його уповноваженого представника
  2. Попередження. Якщо іграшка містить дрібні деталі, вона повинна містити надпис, що попереджає про це, что ее нельзя использовать детям до 3-х лет.
  3. Дні про іграшку, що є підоробленими. Іграшка чи її пакування повинні містити информаціюпро вироб та його використання – вона вона повинна бути зрозумілою, чіткою та стійкою до вологи.

Навіть ровери та самоката несуть загрозу для дитини – у декоторих з них знайшли систему гальмування, що є непрацюючою.

Переваги купівлі играшок для дітей у Америці

Зараз дитячі товари купують з доставкою за кордоном. Давайте розберемося, чому замовлення з США є такими популярними.

В першу чергу, це відмінна якість та високі вимоги до продукції, особливо до дитячої. Американські товари відповідають вимогам екологічності та чинним стандартам якості світового рівня. Такі іграшки виготовлені з сертифікованих матеріалів, не ламаються й на 100% є безпечні для дитини

По-друге. Вігідні ціни. Якісний товар не буває занадто дешевим. Але якщо ви порівняєте вартість іграшок з США безпосередньо у країні-виробнику та у нас, то велика націнка вас неприємно здивує. Купити продукцію безпосередньо з Америки вигідніше навіть з урахуванням вартості доставки.

Не забувайте про широкий асортимент. На ринку США можна знайти іграшки для розвитку, фігурки персонажів з фільмів чи мультфільмів, настільні ігри, автівки та квадрокоптери на радіокеруванніі. Тут є іграшки для немовлят, дітей та підлітків – знайдеться розвага для будь-якого віку!

Ще одна перевага – унікальні товари. Рідкісні ляльки Barbie та конструктори LEGO, колекційні екземпляри персонажів знаменитих коміксів – в Америці легко знайти унікальні товари, які не завозять в Україну. Але ми знаємо, як зробити замовлення і отримати його в нашій країні – розповімо про це трохи пізніше.

І саме головне – низька вірогідність підробки. Закон США стоїть на боці покупця, тому продавці не ризикують продавати китайських ляльок під виглядом справжніх Monster High. У вашего сина чи доньки будуть сертифіковані іграшки, которі в Україні продаються за цінами, що є захмарними.

Щоб придбати американські іграшки чи дитяче взуття, вирушати у       шопінг-тур не є обов’язковим.

Як замовити іграшки з Америки до Укрїни?

Ми розповімо про декотрі варіанти, що є популярними – Вам полишається тільки визначитись, який з них підходить.

  • Купівля через товаришів. У вас є знайомі у США? Попрохайте оформити замовлення замість Вас. Вони напевно знають мову, уточнять у продавця усі нюанси та підберуть вигідну доставку. Якщо найближчим часом Ви збираєтеся на відпочинок до Америки, то зможете забрати посилку й віддати друзям гроші. Якщо ні – доведеться думати, як передати гроші й отримати замовлення.

  • Купівля через сайт. Интернет-крамниці й аукціони США – оптимальне рішення для тех, хто досконало володіє мовою .Якщо ви впевнені у тому, що задасте продавцю вірні запитання,розберетесь у тонкощах сплати та доставки – тоді це є Ваш варіант. Але врахуйте той факт, що у разі виникнення суперечливого становища, вирішувати проблему Вам прийдеться самотужки.

  • Купівля через сервіс доставки. Вам лишень потрібно знайти іграшки, які бажаєте придбати , та відправити до сервісу посилання. Опісля чого очікувати на зв’язок із менеджером , котрий уточнить необхідну інформацію, обговорить деталі сплати та доставки. Не ламайте голову над тим, як сплатити та отримати замовлення – довіряйте компанії.

Компания Bringer UA – це є сервис, котрий піклується про ваші посилки. Ми вже багато років доставляємо американські товари, тому знаєм, як вигідно придбати дитячий одяг та іграшки та легально уникнути надмірних податків. Наш представник захистить ваші інтереси у суперечки з продавцем та поможе владнати будь-які конфлікти.

Розкажіть друзям