Шановні клієнти , ми відновили роботу сервісу. Можливість доставки замовлень до вашого міста перевіряйте будь ласка на офіційних сайтах Міст Експрес і Нова Пошта.
ua
ru ua
особистий кабінет
Як замовити одяг для бодібілдингу з Америки?

Як замовити одяг для бодібілдингу з Америки?

Спорт – це важлива частина життя, тому вимоги до якості та функціоналу спортивних речей постійно зростають. І спортсмені, і захоплені здоровим образом життя люди знають, що одяг для спорту – це не розкіш, а важливий елемент тренування. От тільки купити недорогі, якісні та гарні спортивні елементи гардеробу, що відповідають усім вимогам, в Україні важко. Вигідний варіант – це замовити речі з США

 

В чому сутність одягу для бодібілдингу

Спортсмен, що займається бодібілдингом, повинен прискіпливо підбирати собі одяг, бо зручність в цьому виді спорту – його важлива частина. Але не треба забувати і про безпеку. Бандана врятує від крапель поту, рукавиці вбережуть від мозолів на руках, наколінники потрібні при деяких силових вправах.

Ціль бодібілдингу – мати здорове та привабливе тіло, наростити м’язову масу, зробити кістки та зв’язки міцними. Тренувальний зал висовує свої вимоги щодо взуття спортсменів та їх гардеробу. Для бодібілдингу вибираються наступні предмети гардеробу: шорти, бриджі, еластичні брюки, сайки та футболки.

Чому вигідніше замовляти одяг для спорту у США

Сполучені Штати Америки пропонують широкий асортимент спортивного одягу від відомих на весь світ виробників. Переваги замовляти речі через сервіс:

  • економія до 70%;
  • оригінальний одяг популярних брендів;
  • гарантія швидкої доставки;
  • величезний асортимент.

Купівля речей через американський сайт, навіть з врахуванням транспортних витрат та посередників – це не тільки можливість якісно та стильно оновити гардероб, але й непоганий варіант зекономити гроші. Вартість доставки розраховується за вагою, тому вигідніше купувати відразу декілька речей. Замовляються різні товари, а оплачується спільна вага. Це чудова економія на доставці

Як вибрати одяг для бодібілдингу з Америки

Вибираючи модель та бренд треба ретельно вивчити параметри. Американський розмір відрізняється від нашої сітки розмірів. Підбираються речи з урахуванням наступних вимог:

  • Під час виконання вправ моделі одягу повинні забезпечувати комфорт та свободу рухів.
  • Матеріал повинен пропускати повітря, щоб потовиділення було помірним. Це допоможе уникнути перегріву.
  • Прати виріб повинно часто, тому віддається перевага речам, за якими не важко дбати. Також одяг в процесі частого прання не повинен втратити презентабельний вигляд.
  • Вибирати повинно моделі з м’якими та непомітними швами. Грубі та жорсткі шви будуть дратувати шкіру під час інтенсивних навантажень
  • Краса і дизайн. Речі повинні вигідно підкреслювати форми.

Способи покупки та доставки з США в Україну

Є кілько способів, щоб купити товар в Америці та доставити його в Україну:

  • Самостійна покупка. Велика кількість магазинів не відправляє посилки за океан, тому самостійно зробити покупку буде дуже важко.
  • Покупка через знайомого або родича в Америці. Ви даєте магазину американську адресу близьких, а вони вже відправляють товар в Україну.
  • Покупка через сервіс доставки. Це дуже популярний варіант, адже компанії дають свою адресу магазину, отримують замовлення клієнта та відправляють йому.

Ціни на продукцію у США значно нижче, навіть з урахуванням доставки в Україну. Також не забувайте стежити за акціями та знижками, адже можна купити оригінальні брендові моделі за низькою вартістю.

Розкажіть друзям