Шановні клієнти , ми відновили роботу сервісу. Можливість доставки замовлень до вашого міста перевіряйте будь ласка на офіційних сайтах Міст Експрес і Нова Пошта.
ua
ru ua
особистий кабінет
Найкращі смарт-годинники з Китаю

Найкращі смарт-годинники з Китаю

Світовий ринок заповнений новомодними девайсами - смарт-годинниками. Це зручний і практичний гаджет, який стане вашим щоденним помічником. Наша стаття розповість вам, як вибрати найкращій девайс з Китаю.

смарт часы из китая

Які виробники смарт- годинників є в Китаї?

Частка ринку китайських виробників стає дедалі більше - компанії весь час покращують якість технологій, залишаючи ціну прийнятною. Ми виділили самі процвітаючі фірми:

  • Xiaomi. Напевно ви вже чули про цей бренд - телефони і гаджети цієї марки ви знайдете в кожному магазині електроніки. Їх широкий асортимент смарт- годинників допоможе вибрати ідеальну для вас модель за функціоналом і ціною.
  • Zeblaze. Ще одна знаменита марка - цей бренд спеціалізується на створенні смарт-годинників з унікальним дизайном, низькою ціною і цікавими функціями.
  • FINOW. Годинники, які цілком здатні замінити телефон - відмінне рішення для спортсменів, працівників офісу або людей з шаленим ритмом життя. Цей бренд відрізняється широким асортиментом недорогих девайсів, які можуть все - і соцмережі перевірити, і начальнику зателефонувати.

ТОП-5 смарт-годинників

Ми склали наш особистий рейтинг гаджетів, в який додали кращі китайські бренди:

  • Xiaomi Huami AMAZFIT - Модель, яка цілком може конкурувати з девайсами від Apple - автономність, відстеження фізичних активностей. Яскравий 1.34 дюймовий дисплей захищений від пошкоджень склом Gorilla Eye. Працює з повідомленнями всіх видів. Вартість: від 80 до 100 $.
  • Zeblaze THOR S - новинка, що отримала популярність у спортсменів. Нове покоління захисту 1-39 дисплея зручне для занять спортом. Зовнішній вид запам'ятовується і підійде до образу енергійної людини. Вартість: 100 $.
  • Ourtime X200 - чотирьохядерний помічник. Оснащений усіма необхідними функціями - крокомір, музика, вимір серцевого ритму. Повідомлення відображуються на 1.39-дюймовому екрані. Годинники працюють на Android 5.1 і сумісні з будь-якими гаджетами.
  • Lemfo Q8. Автономний гаджет, що працює без підзарядки до 6 днів і має захист від пилу і води. Металевий корпус робить гаджет міцним, але легким – вага його всього 52 грами. Гаджет з дюймовим екраном обійдеться в 70 $.
  • Huawei Honor S1. Компанія-конкурент Xiaomi створив відмінну альтернативу іншим годинникам. S1 має яскравий екран 1.57 дюймів, вагу 60 грам і додатковий захист корпусу. Він вміщує все, що необхідно в повсякденному житті. Гаджет працює без підзарядки до 14 днів – ви можете залишати його на руці навіть на ніч для вимірювання пульсу.Чому вигідно замовляти смарт-годинник з Китаю?

Як придбати смарт-годин в Китаї і доставка їх в Україну

Китайські трекери дуже популярні на європейському ринку - гіганти ретейлу скуповують їх партіями і продають за завищеними цінами. Ми ж забезпечуємо швидку доставку саме від виробника - це вийде вам набагато дешевше.

Непогана ідея, правда? В основному є дві можливості купити годинник в Китаї:

  • Попросити друзів купити годинник в китайському магазині особисто і привезти вам. Але не у всіх є така можливість. Та якщо ви опинилися в Китаї - саме час відшукати для себе наручний гаджет.
  • Через сервіс доставки. Зручний спосіб робити покупки по всьому світу і отримувати їх в короткій термін. Вам не потрібно реєструватися в системах оплати або вводити дані банківської картки - за допомогою якісних посередників ви зможете отримати кращий товар!

Взагалі з початку 2000-х років якість китайських товарів зросла вдвічі, а тому смарт-годинники, зроблені в Піднебесній, є гідним виробом для шанувальників сучасних гаджетів.




Розкажіть друзям