Шановні клієнти , ми відновили роботу сервісу. Можливість доставки замовлень до вашого міста перевіряйте будь ласка на офіційних сайтах Міст Експрес і Нова Пошта.
ua
ru ua
особистий кабінет
NEXT - ОДЯГ ДЛЯ ВСІЄЇ РОДИНИ

NEXT - ОДЯГ ДЛЯ ВСІЄЇ РОДИНИ

Якщо перерахувати ТОП 10 кращих брендів одягу світу, то торгова марка NEXT неодмінно буде в цьому списку. Позиціонує себе NEXT, як бренд сучасної, модного та стильного молодіжного одягу. До того ж варто відзначити, що одяг NEXT носиться дуже довго при правильному догляді. Тобто - якість одягу досить висока, щоб купувати її для повсякденного носіння. Особливо радує і асортимент одягу. Крім величезної кількості виду одягу - куртки, джинси, сорочки, шорти, спідниці та багато-багато іншого, - одягнутися зможуть всі, і чоловіки, і жінки, і діти, і навіть найменші кіндери з самого народження!

Для того щоб стати всесвітньо відомим брендом, компанія NEXT пройшла довгий шлях становлення, починаючи з середини 19 століття.


ІСТОРІЯ БРЕНДА, АБО ПЕРШИЙ МАГАЗИН NEXT.

^FF122B54F716F750B443DBF75CA22F3A0FD114D37440789321^pimgpsh_fullsize_distr.jpg


Засновником NEXT вважається англійська кравець Джозеф Хепворт, який в 1864 році відкрив невелику фірму в Лідсі, під назвою JOSEPH HEPWORTH & SON. Компанія була досить успішно і приносила гарні, на той час гроші. За роки свого існування, були відкриті навіть кілька філій JOSEPH HEPWORTH & SON в інших містах Англії.

Більш ніж через 100 років, в 1982 році, відбулося злиття двох компаній - JOSEPH HEPWORTH & SON і KENDALL & SONS. За рахунок цього об'єднання і з'явився новий бренд - NEXT.

На перших парах компанія займалася випуском тільки жіночого одягу. Однак протягом кількох років з'явилися лінії чоловічого одягу та дитячого одягу NEXT. До 1988 року компанія почала активно розвиватися, змінила логотип, почали відкривати все нові і нові магазини NEXT по всьому світу. Однак стрімкий розвиток спричинило за собою і величезні витрати, деякі магазини навіть не могли заробити на оренду приміщень. Можна сказати, що компанія була на межі банкрутства.

Кардинальні зміни настали в 2008 році, коли NEXT був викуплений молодіжної маркою LIPSY. Компанія почала випускати модну і сучасний одяг. Моделі оновлювалися кожен сезон. Словом сказати - NEXT почав йти в ногу з часом.


ЧОМУ ОДЯГ NEXT Є №1 В БРИТАНІЇ І КОРИСТУЄТЬСЯ НЕ МЕНШИМ ПОПИТОМ ПО ВСЬОМУ СВІТУ.

^2AA44B64EAAA7F06039EDB6822F91B55C12A25CACBD5E29BA5^pimgpsh_fullsize_distr.jpg

  •        Над дизайном одягу працюють найкращі дизайнери та модельєри.
  •        При пошитті одягу використовуються тільки кращі матеріали.
  •        Одяг NEXT - ідеальне співвідношення ціни і якості і це факт! Просто відвідайте сайт NEXT і самі в цьому переконаєтеся.
  •        Магазини NEXT мають відмінний сервіс. Це стосується, як оффлайн магазинів, так і онлайн торгівлі.
  •        Величезний асортимент, а головне - NEXT - одяг для всієї родини! Дитячий одяг NEXT - доступна ціна, висока якість і завжди стильно і модно. Чоловічий і жіночий одяг NEXT - стильно, модно і практично.
  •        По всьому світу відкрито 700 магазинів NEXT, 500 з яких знаходяться в самій Великобританії, решта 200 відкриті в інших країнах, на умовах франшизи.

Вам потрібен доступний за ціною, високий за якістю, модний, стильний і сучасний одяг на будь-який випадок? NEXTвідмінний вибір!

Розкажіть друзям