Шановні клієнти , ми відновили роботу сервісу. Можливість доставки замовлень до вашого міста перевіряйте будь ласка на офіційних сайтах Міст Експрес і Нова Пошта.
ua
ru ua
особистий кабінет
SONY PLAYSTATION 4. ГРОШІ, ВИТРАЧЕНІ В ЗАДОВОЛЕННЯ

SONY PLAYSTATION 4. ГРОШІ, ВИТРАЧЕНІ В ЗАДОВОЛЕННЯ

За останнє десятиліття, ігрові приставки вийшли на новий, більш високий і неймовірно технологічний рівень. І тому підтвердження ігрова консоль SONY PLAYSTATION 4. Приставка восьмого покоління від компанії Sony дозволить випробувати геймерам нові, перш небачені способи і варіанти гри. PS4 володіє просто неймовірною графікою, а сам ігровий процес захоплює з перших хвилин!

SONY PLAYSTATION 4 оснащена швидким і потужним, сучасним ігровим процесором AMD Jaguar, а також оперативною пам'яттю 8 гігабайт з дуже високою продуктивністю. Всі ігри на приставці просто «літають». Якість зображення і передачі кольору дуже висока. Поринути в ігровий процес з PS4 дуже просто, а відірватися від гри практично неможливо.

Писати про те, яка це крута приставка можна дуже довго. По суті, вона складається тільки з одних переваг. Одне тільки назва бренду Sony, вже говорить про незмінній якості та гарантією на десятиліття. З кожним новим випуском, ігрові консолі PLAYSTATION стають все більш досконалими. Володіючи неймовірними характеристиками, PLAYSTATION 4 є чимось більшим, ніж просто ігрова приставка ...

ЧОМУ КУПИТИ PS4 - ЦЕ РІШЕННЯ, З ЯКИМ НЕ ПРОГАДАЄШЬ?

^BCA511B887987C43F20EF192091575AA5E28A98E3F79E1533A^pimgpsh_fullsize_distr.jpg

Задуматися про покупку ігрової консолі SONY PLAYSTATION 4 варто не тільки завзятим геймерам. Чому? На це є дві вагомі причини. По-перше, PS4 виступає і в ролі BLU-RAY програвача, з можливістю перегляду 3D-відео, а функція Wi-Fi дозволить підключатися до різних пристроїв. А по-друге, пару годин відпочинку, за грою в хороші ігри, тільки допоможуть розслабитися, після трудових буднів. Грайте в ігри з неймовірною графікою всією сім'єю, насолоджуватися процесом і отримуйте масу позитивних емоцій.

Купити PLAYSTATION 4 - це рішення, про яке ніколи не будеш шкодувати!

Крім своїх переваг у вигляді крутої графіки, посиленою потужністью і багатофункціональності PS4 має свої власні особливості.

ДИЗАЙН PS4

Приставка PS4 йде в сучасному мінімалістичному дизайні. Чіткі лінії, грація форм і лаконічність всієї конструкції, роблять дану ігрову консоль бездоганною з точки зору зовнішньої естетики. Вона ідеально впишеться практично в будь-який інтер'єр, а завдяки компактним розмірам, абсолютно не буде займати багато місця. Встановити приставку можна в зручному для вас положенні - вертикально або горизонтально.

SONY PLAYSTATION 4 ЙДЕ В КОМПЛЕКТІ З ВДОСКОНАЛЕНИМ ДЖОЙСТИКОМ DUALSHOCK4

^8322DBDC294F276BFA1E833021683F14B3308F32CE45C490EE^pimgpsh_fullsize_distr.jpg

Це більш сучасний контролер, який гарантує максимальний відгук на торкання. Оснащений кольоровим світлодіодним панеллю, індикатори якої покажуть рівень заряду джойстика, а також сповістять про повідомлення з деяких ігор. Вбудований динамік і ідеальний, покращена вібрація, дозволять більш реалістично відчувати ігровий процес. Контролер DUALSHOCK4 дуже зручно лежить в руках, завдяки більш ергономічній формі. І, звичайно ж, варто згадати, що цей джойстик оснащений такою собі кнопкою «Share», яка дозволить поділитися ігровими досягненнями з друзями.

PLAYSTATION NETWORK

Всі користувачі ігрової консолі мають доступ до власної віртуальної мережі PLAYSTATION: музика, кінофільми і інший медіа контент. Розширені можливості PLAYSTATION NETWORK:

  • Можливість завантажувати ексклюзивні ігри, відразу ж після їх виходу.

  • Оформіть попереднє замовлення на гру, і вона завантажиться автоматично на приставку, після релізу.

  • Щомісяця вам будуть доступні нові безкоштовні ігри, а також знижки на самі касові гри до 50%!

  • Перш ніж купити повну версію гри, пограйте в її тестову версію або навіть в повну версію, з обмеженням за часом одну годину.

  • Весь контент PS4 оновлюється автоматично!

  • Ви можете грати в гру ще до закінчення її завершення завантаження! PS4 автоматично підтягне до скачування файли, для того, щоб ви могли зануритися в ігровий процес відразу ж, після початку завантаження!
^D51F96FE239E1EF7BECBB41FA06D7DDA213F1F3757D2520EEB^pimgpsh_fullsize_distr.jpg

ФУНКЦІЯ ВІДДАЛЕНОГО ДОСТУПУНА PLAYSTATION 4

Розкрийте весь потенціал SONY PLAYSTATION 4 з новою функцією віддаленого доступу:

  • Моментальне перемикання на приставку Vista. Грайте в усі ігри PS4 на портативної консолі по домашньої мережі Wi-Fi.

  • Встановіть фірмовий додаток на комп'ютер і грайте в ігри навіть на PC або MacBook.

  • Завдяки спеціальному мобільному додатку, починайте завантаження ігор на приставку через смартфон. Доступно на Android і IOS.

SONY PLAYSTATION 4 - це воістину крута ігрова консоль з додатковими функціями і величезними можливостями. Грайте в улюблені ігри, дивіться фільми 3D і насолоджуйтеся кожною хвилиною проведеною разом з приставкою нового покоління SONY PLAYSTATION 4!


Розкажіть друзям