Шановні клієнти , ми відновили роботу сервісу. Можливість доставки замовлень до вашого міста перевіряйте будь ласка на офіційних сайтах Міст Експрес і Нова Пошта.
ua
ru ua
особистий кабінет
Як замовити парфуми з США?

Як замовити парфуми з США?

Духи – є таким же аксесуаром, як і якісний годинник або сумка - вони можуть багато розповісти про власника. Розбираємося, як стати володарем преміум-парфуму за менші гроші і як замовити аромат з США?

топ 5 духов из сша

Чому вигідно замовляти аромати з Америки?

Духи від найвідоміших марок продаються в США. Українські магазини, такі як Brocard або Летуаль пропонують невеликий асортимент ароматів за високими цінами - їх комісія часом занадто висока, щоб дозволити собі якісні духи.

Замовляти у надійних постачальників безпосередньо з США - більш вигідне рішення, так як доставка обійдеться вам дешевше, ніж переплати за товар у бутиках.

Як правильно вибрати парфуми з США

Всі аромати поділяються на 3 категорії: насичений парфум, стійка парфумована вода і ароматна туалетна вода. Вони розрізняються концентрацією ефірних масел і насиченістю аромату. Один і той же запах, представлений в трьох різних флаконах, розкривається по-різному.

Визначтеся з ароматом заздалегідь - попросіть блоттери з різними духами в магазині, спробуйте духи знайомих. Як тільки знайдете аромат, відповідний вам - відразу робіть замовлення з США.

Слід враховувати, що духи доставляються в Україну тільки морем, тому що, вони заборонені до пересилання авіапоштою. При цьому за рахунок оптових поставок, транспортні компанії встановлюють економні тарифи за доставку.

ТОП-5 популярних парфумів з США

Ми створили ТОП-5 найбільш інтригуючих ароматів, популярних в США:

  • Si від Giorgio Armani. Парфум виробляється з 2013 року і вже встиг підкорити мільйони жінок своїми нотами чорної смородини, ванілі і польових трав.
  • Miss Dior. Його випустили ще в 1947 році, а потім повернули в виробництво в 2005. Ароматна композиція нагадує букет весняних квітів з нотками цитруса.
  • La Petite Robe Noire, Guerlain. Фруктова, по-східному пряна ароматна композиція була випущена в 2009 році. Особливий скетч на флаконі надав їм оригінальності та приніс популярність.
  • Opium, YSL. Перша спроба запустити аромат увінчалася невеликим успіхом. З 2009 парфум перетворився - тепер він складався з успішного союзу троянди, жасмину, бергамота і цитрусових. Флакон постійно представляли топ-моделі свого часу, що зробило його легендарним.
  • Good Girl, Carolina Herrera. Букет з ароматів какао і смажених бобів з нотками жасмину. Ви впізнаєте цей парфум по знаменитому флакону в формі жіночої туфельки - цей дизайн був розроблений в 2016 році.

Як придбати духів і зробити доставку зі США?

Якщо ви вирішили спробувати купити духи самостійно, придивіться до одного з можливих варіантів:

● Купити самостійно в Америці або попросити родича. Звучить дуже просто і заманливо. Насправді ж розцінки доставки USPS дуже високі - це просто невигідно. Замовити з американського сайту теж не вийде - вони не доставляють свої продукти на інший континент.

● Покупка через сервіс доставки. Це найзручніше і раціональне рішення. Такі компанії пропонують невеликі комісії для співпраці і швидку доставку. Посередники використовують доставку морем, що робить послугу простіше і дешевше.

Духи з США - дуже якісний продукт. Знаючи як його недорого доставити в Україну, ви завжди зможете здивувати своїх знайомих своїм гарним смаком і чудовим ароматом.

Розкажіть друзям