Шановні клієнти , ми відновили роботу сервісу. Можливість доставки замовлень до вашого міста перевіряйте будь ласка на офіційних сайтах Міст Експрес і Нова Пошта.
ua
ru ua
особистий кабінет
Як замовити товар із Польщі в Україну?

Як замовити товар із Польщі в Україну?

Кількість товарів, придбаних українцями у Польщі, зростає з кожним роком. Щойно світова мережа дозволила створювати Інтернет-магазини, торгові майданчики і форуми, люди відразу почали шукати вигідні пропозицію закордоном. Та чи вигідно це насправді і як найпростіше купити необхідні речі і безпечно доставити їх з ЄС?

Переваги придбання товарів у Польщі 

Відкритий ринок, як і слід було очікувати, сформував конкуренцію, в якій кожен виробник бореться за клієнта не тільки за рахунок ціни, а й за рахунок якості товару. Які причини купити омріяну річ з Польщі виділяють для себе українці?

Сертифікація товарів. Китайські підробки найпопулярніших брендів - це те, чим нікого не здивуєш на ринках України. Але тільки не в Польщі. Жорсткі норми авторського права і штрафи, які стосуються брендування, логотипів, технологій та інтелектуальної власності гарантують продаж виключно оригінального одягу, побутової техніки та інших товарів.
 
Висока якість. Жорстких стандартів якості та безпеки ЄС повинна дотримуватися будь-яка країна. І Польща - не виняток. Купуючи товар в цій сусідній країні, будьте впевнені у високій якості продукції.
 
Вартість. Ціни на брендовий одяг, взуття та інші товари в Польщі набагато нижчі, ніж в Україні, тому що серед країн ЄС відсутній податковий збір на товари, які доставляються між країнами союзу. Крім того, виробники Польщі також гарантують низькі ціни на свою продукцію для всіх покупців, так як конкурувати доводиться з усіма країнами ЄС, а отже, пропонувати кращі товари за оптимальну ціну.
 
Асортимент. У Польщі середньостатистичний покупець знайде все, що йому потрібно. І навіть рідкісні товари можна відшукати за допомогою спеціалізованих сайтів і прайс-агрегаторів. Смартфони, взуття та побутова техніка - у Польщі ви можете купити будь-який товар і швидко доставити його на територію України.
 

Що найчастіше замовляють з Польщі? 

Більшу частину товарообігу України з Польщею займають товари харчової, хімічної та легкої промисловості: продукти харчування, чистячі і миючі засоби, одяг і взуття. Жителі Західної України, зокрема, таких міст як Львів, часто перетинають кордон з Польщею, щоб закупити продукти на тривалий період. Теж саме стосується і одягу.
 
Під час розпродажів у Польщі можна також купити зі знижкою преміальні ґаджети. Це привертає молодь, яка їздить до Варшави та інших міст країни за шопінгом.

Три способи купити і доставити товар із Польщі в Україну: переваги і недоліки

З кожним роком доставити потрібний товар з Польщі стає все простіше, завдяки появі різних транспортних компаній, що здійснюють вантажні перевезення. Хтось же вважає за краще їздити в Польщу самостійно. Який варіант надійніший та зручніший? Звичайно ж, вирішувати вам. Ми всього лише спробуємо розглянути всі переваги та недоліки.

Самостійна подорож

Відправитися в Польщу можна як на автобусі і літаку, так і на особистому авто. Однак, у випадку з громадським транспортом, ви не зможете заощадити на різниці у вартості товарів, так як транспортні витрати складають більшу частину вашої поїздки, а товарів привезти на тому ж автобусі або літаку можна відносно мало. Тому така поїздка може бути вигідною лише, якщо ви мешкаєте в областях, які мають спільний кордон з Польщею. А також, якщо шопінг є далеко не основною метою поїздки, наприклад, у випадку з робочим візитом або поїздкою до родичів.

Через знайомого або родича в Польщі

Передавати через знайомого, з одного боку надійно, але буде він в разі виникнення будь-яких питань так переживати за Ваш товар? І чи відшкодує збиток в разі пошкодження? Спірне питання. До того ж, чекати візиту родичів і знайомих можна тижнями і навіть місяцями.

Через сервіси доставки

Доставити товар з Польщі в будь-який населений пункт України можна за допомогою міжнародних поштових компаній. По-перше, це зручно. Ви не турбуєтесь про логістику і збереження товару і отримаєте доставку в найближчому відділенні пошти, або кур'єром додому. По-друге, це швидко. Доставка товару з Польщі в Україну займає всього 6-10 днів.

Таким чином, ви можете доставляти товари з Польщі в Україну швидко, зручно і без ризиків за допомогою транспортних компаній, оплачуючи тільки доставку і економлячи свій час.

Розкажіть друзям