Шановні клієнти , ми відновили роботу сервісу. Можливість доставки замовлень до вашого міста перевіряйте будь ласка на офіційних сайтах Міст Експрес і Нова Пошта.
ua
ru ua
особистий кабінет
Скільки коштує MacBook в Америці?

Скільки коштує MacBook в Америці?

Apple або Android? Яким би не було протистояння двох брендів, попит на «яблучну техніку» з американських інтернет магазинів великий. Зараз щоб замовити електроніку з Америки не треба дуже напружуватись.

 

Цінова політика Apple

В Україні та країнах СНД ціна є дещо «накрученою»: до початкової вартості товару додаються транспортні витрати, вартість оренди «квадратних метрів» для торгівлі, заробітна плата менеджерів, тощо. Середня ціна в Америці на продукцію бренду Apple складає приблизно 1000-1500 доларів. Ось найбільш поширені товари і ціни на них.

  • MacBook Pro – під цим найменуванням існує два підвиди: Retina Display (розмір екрану вимірюється по діагоналі) 13 дюймів = 33 сантиметри - ціна стартує від 1299 доларів. И Retina Display 16 дюймів = 41 сантиметр – ціна стартує від 2399 доларів;
  • MacBook Air (Retina Display 13.3 дюймів – 34 сантиметри) – ціна стартує від 1099 доларів.

Примітка: майже у кожного Макбука є «спільник» – така ж модель, але з більшим об’ємом вбудованої пам’яті для вашої творчості або роботи на операційній системі Mac OS X. Саме через це ціна тої самої моделі «Мака» може різнитися.

Б/в або новий смартфон Apple?

Купівля техніки з Америки – це доступ до великого ринку смартфонів, ноутбуків, планшетів з меншою вартістю. Через велику конкуренцію ви зможете знайти потрібний гаджет вполовину дешевше його початкової вартості, тому американський ринок вигідніший для користувача. Більш того, Америка – початковий власник та поширювач усіх відомих нам моделей бренду Apple.

Крім нових моделей у продажу можуть опинитись смартфони з невеликими пошкодженнями, але великими знижками – часом на б/в моделі знижки можуть бути від 10% до 50%. На ринку присутня ціла множина категорій:

  • locked або unlocked – телефони, що підходять тільки для однієї мережі або для всіх мереж. Відповідно цінова політика «locked» буде значно нижче, ніж «unlocked»;
  • гаджети з відміткою «Refurbished» – відновлені.

Відновлені телефони – світ пересічному громадянину невідомий, але ваблячий своєю дешевизною. Якщо ви оформите замовлення через фірму, вам пояснять особливості кожної моделі. У «відновлених» може бути два підвиди:

  • seller refurbished – повністю готовий до використання телефон, кожна деталь в якому перевірюється та замінюється (в разі необхідності) на нову власником/продавцем, не затвердженим виробником.
  • manufacturer refurbished – повністю готовий до використання телефон, кожна деталь в якому перевірюється та замінюється (в разі необхідності) на нову виробником або затвердженим ним постачальником – надалі телефон перепакують та продадуть від офіційних представників за зниженою ціною.

Замовити електротехніку з іншої країни самому буває складно, але це окупається гарною ціною.

Саме тому багато людей хоче купити техніку б/в – ціна значно менша, особливо у торішніх моделей. Дизайн кожної нової лінійки майже незмінний, лише додано нових «фішок». Від місця придбання нічого не буде залежати: гаджет так само буде підтримуватись в AppStore, а служба підтримки буде працювати де б ви не були, навіть на іншому краю світу. До того ж офіційного дилера Apple в Україні немає, тому замовляти гаджети через фірму буде значно зручніше і дешевше.

Як купити техніку Apple?

Ви вже дізналися, яку модель варто придбати, і тепер повинні вирішити, же ж її можна купити. Звичайно, можливо зайнятися цим:

  • самостійно;
  • з допомогою друзів/знайомих (тут є можливість обману);
  • на офіційному сайті (є невеличкий нюанс, але по нього – нижче);
  • через сайти-помічники (такі як Bringer UA).

Той самий нюанс – з США прямої доставки до України немає. Так чи інакше у випадку пересилання через неперевірену людину є вірогідність втратити і гроші і замовлення. Є список надійних інтернет-магазинів, робота яких перевірена часом та відгуками:

Якщо ви хочете потішити себе технікою безпосередньо від виробника дешевше – замовляйте прямо з Америки. 

Розкажіть друзям