Шановні клієнти , ми відновили роботу сервісу. Можливість доставки замовлень до вашого міста перевіряйте будь ласка на офіційних сайтах Міст Експрес і Нова Пошта.
ua
ru ua
особистий кабінет
ЧОМУ АМЕРИКАНСЬКИЙ САЙТ AMAZON МАЄ ТАКУ ВЕЛИЧЕЗНУ ПОПУЛЯРНОСТЬ.

ЧОМУ АМЕРИКАНСЬКИЙ САЙТ AMAZON МАЄ ТАКУ ВЕЛИЧЕЗНУ ПОПУЛЯРНОСТЬ.

Американський інтернет магазин amazon.com відомий практично кожному користувачеві інтернету. І не важливо, чи є ви завзятим «Шопером», або просто любите гортати сторінки інтернету одну за одною, це назва Вам зустрічалася. Сайт AMAZON - це унікальний інтернет майданчик, аналогів якому практично не існує. Десятки тисяч продавців пропонують вам сотні тисяч товарів різної спрямованості.

Але як сайт AMAZON став таким популярним? Як йому вдалося завоювати довіру безлічі продавців, а головне - покупців. Для цього зануримося з Вами в історію створення сайтуwww.amazon.com.

ІСТОРІЯ СТВОРЕННЯ ТА РОЗВИТОК КОМПАНІЇ AMAZON.

Засновником компанії є американський бізнесмен Джефф Безос, який в 1994 році і заснував «Amazon.com». А сам сайт був запущений в 1995 році. Свою назву компанія отримала від річки Амазонка, яка є самою повноводною в світі. Як то кажуть, «як корабель назвеш, так він і попливе». І ось тепер AMAZON - самий що ні на є «повноводний» сайт в світі за кількістю товарів. На зорі свого існування, сайт продавав одні лише книги. У червні 1998 року асортимент продажів поповнився музичними дисками, а в листопаді - і відео продукцією. Пару років тому на amazon.com починають продаватися МР3 записи, ігри, різного роду програми і електроніка, а також одяг, меблі, іграшки і навіть продукти харчування.

^1120DE42F621527119465C8EFC50F0376C00E9362F1EB5BA81^pimgpsh_fullsize_distr.jpg

Центральний офіс компанії знаходиться в Сіетлі, штат Вашингтон.

Існує якась легенда, яка свідчить, що засновник AMAZON зробив свій перший стіл з дверей. Саме тому, сьогодні деякі столи в компанії також зроблені з дверей. І зроблено це не з метою заощадити кошти, а щоб нагадувати про необхідність економити.

У 2012 році AMAZON створив дочірню компанію Amazon Robotics, викупивши підприємство Kiva Systems, виробника роботів для автоматичного переміщення товарів на складах. Цей крок окупився з лишком для компанії. За оцінками аналітиків, впровадження роботів на склади дозволило компанії скоротити свої витрати на 40% при підготовці замовлень!

У 2011 році, компанія AMAZON зробила ще одну дуже вигідну угоду з всесвітньо відомим видавництвом коміксів DC Comics. Згідно з укладеним договором, компанія AMAZON отримала ексклюзивні права на продаж електронних версій коміксів, серед яких добре відомі нам «Batman», «Superman», «Зелений ліхтар», «Хранителі» та інші. Таке партнерство дуже сильно вдарило по головному конкуренту - компанії Barnes & Noble, яка повинна була видалити всі електронні версії коміксів DC зі свого сайту. Прямо кажучи - AMAZON просто розчавив свого конкурента в області продажу електронних версій коміксів.

^78EF96BD367BE1625F15F1FCE3DC72F8BA86B49A58843F3B6E^pimgpsh_fullsize_distr.jpg

AMAZON СЬОГОДНІ

В даний час AMAZON є найбільшою в світі по грошовому обороту інтернет-компанією в області продажів товарів і послуг. Тільки уявіть собі - річний оборот компанії складає більше ніж 75 мільярдів доларів на рік! І ця цифра постійно зростає. Чесно кажучи, в світі є країни з набагато меншим річним бюджетом. Активи компанії також мають дуже значний прибуток - 55 мільярдів доларів.

Чистий прибуток компанії AMAZON, після зарплати співробітникам, яких, до речі, близько 200 тисяч, і сплати всіх податків склала більш ніж 600 мільйонів доларів, за 2016 рік.

На сьогоднішній день на сайті amazon.com представлено понад 34 категорій товарів, серед яких: електронні книги, іграшки, одяг, продукти харчування, електроніка, спорттовари та багато іншої різноманітної продукції.

Крім США, у компанії є філії і в інших країнах: Японія, Бразилія, Канада, Німеччина, Китай, Англія, Франція, Індія, Іспанія і Італія.

Купувати на сайті amazon.com дуже просто - достатньо пройти просту реєстрацію і здійснювати необхідні покупки. Для жителів України, найкраще скористатися посередницькими послугами при замовленні на amazon.com. У наступній нашій статті, присвяченій AMAZON, ми розглянемо, які товари користуються найбільшим попитом і як здійснюється доставка з Амазон.

Стати продавцем на amazon.com може практично будь-який житель Землі. Звичайно, при торгівлі на майданчику такого рівня, є свої нюанси, але і про них ми також незабаром розповімо. Так що - стежте за новинами нашого блогу, а якщо вирішите щось купити на сайті amazon.com - ми з радістю вам в цьому допоможемо!

Розкажіть друзям