Шановні клієнти , ми відновили роботу сервісу. Можливість доставки замовлень до вашого міста перевіряйте будь ласка на офіційних сайтах Міст Експрес і Нова Пошта.
ua
ru ua
особистий кабінет
Що можна придбати на Amazon

Що можна придбати на Amazon

Найбільший торгівельний майданчик світового рівня володіє великим асортиментом. Так міркує кожен потенційний покупець й він має рацію: на цьому сайті є усе, чого ваша душа забажає.

Чому вигідно робити замовлення на Амазон? 

Одну людину цікавлять унікальні товари на зразок Hi-Fi апаратури, іншого турбує ризик можливого шахрайства, а третього не вражає навіть асортимент – він знає, що йому потрібно та переживає лише за якість. Ми розповімо, чому саме цей сайт обирають 215 000 000 покупців.

  • Відмінна якість. Товари, що є запропонованими у каталозі, відповідають суворим американським нормам якості. Ще один плюс – у тому, що для ринку США випускаються функціональні моделі телефонів з додатковими можливостями, збільшеною оперативною і вбудованою пам'яттю або рідкісного кольору.
  • Знижки та спецпропозиції. Программа лояльності Amazon Prime надає своїм учасникам пріоритетний доступ до спеціальних цін. Відкладена покупка, кешбек, розпродаж залишків продукції, товари зазниженою ціною і додаток для смартфона – усе це допоможе вам заощадити.
  • Детальний опис. На сайті зареєстровано більше 2 000 000 продавців, тому конкуренція є величезною. Кожен з них шукає засоби привернути увагу покупця та завоювати його довіру й тому надає максимум інформації: заміри одягу, довжину взуттєвої устілки та теххарактеристики гаджета.
  • Унікальна продукція. Власна торгівельна марка Amazon Basic є розробленою саме для цього торгівельного майданчика та представлена ​​виключно тут. Але ій і це ще не все - рідкісна та незвичайні товари з розділу фото- відеотехніки, не призначені для ринку України, очікують на свого покупця.
  • Величезний ассортімент. Ми вже згадували про 2 мільйони зареєстрованих продавців. Тільки уявіть собі, скільки товарів пропонує кожен з них! Тут знайдеться усе - від брендового взуття до електротехніки останнього покоління.
  • Низький ризик шахрайства. Адміністрація сайту ретельно перевіряє продавців, адже закон США завжди на боці клієнта, тому ризик отримати підробку чи річ поганої якості є невеликим. Якщо продавець пропонує копію брендового товару для спорту, про це зазначено вже в описі.

Лайфхак для нових покупців: через порушення цілісності коробки ціна знижується на 30-50%. Так-так, вам це не здалося - сам продукт при цьому новий та робочий.

Яку продукцію можна придбати на Амазон?

Говорити про усі розділи сайту довго, адже їх більше за 25. Ми зупинимося на тих, що є більш затребуваними.

  • гаджети та електроніка – цифрові фотокамери, смарт-годинник, навушники, ноутбуки, GPS і Bluetooth трекери, екшн-камери, відеопроектори і відеореєстратори;
  • одяг – сегменти мас-маркет і люкс, речі ручної роботи від приватних майстрів і колекції з подіумів тут є більш дешевими, аніж на офіційних сайтах виробників;
  • взуття – чоботи, туфлі, кросівки, черевики, кеди та босоніжки для жінок і чоловіків від New Balance, Timberland, Asics, Converse і Crocs;
  • сумки, валізи та рюкзаки – оригінальні брендові сумки для жінок і чоловіків, вигідні комплекти валіз, шкільні та міські рюкзаки;
  • дитячий відділ – товари для дітей і підлітків: одяг й аксесуари, продукція для сповивання, гігієни і харчування, іграшки, коляски та автокрісла;
  • мистецтво і ремесло – товари для малювання та живопису, плетення з бісеру, рукоділля та шиття, скрапбукінгу, в'язання гачком і шпицями;
  • усе для автівок – прилади для догляду, освітлення, деталі, електроніка, інструменти та обладнання.

Ті, що цінують смартфони, знають, що нові моделі телефонів швидше з'являються за кордоном, а деякі з них - ще й ексклюзивні, тому вважають за краще замовляти їх на Амазон.

Які рідкісні та унікальні товари є на Amazon?

Готові посперечатися, що ви навіть не припускали про існування деяких з них!

Водонепроникний ліхтар Eco XGear Eco Lantern

Об'ємний звук на 360 градусів, вологозахист для безпечного використання на відкритому повітрі – що ще потрібно для відпочинку на природі? Виробники цього дива техніки передбачили бажання користувачів й обладнали його вбудованою відкривачкою для пляшок.

Світлодіодна толстовка

Сяючі шнури проходять уздовж блискавки та охоплюють капюшон - володаря такого одягу видно в темний час доби. Американські підлітки та волосипедисти вже встигли поцінувати цей оригінальний предмет гардеробу – він користується попитом серед них.

Силіконова щітка LICKI

Встановіть міцний зв'язок з котом –прдбайте... спеціальне пристосування, що імітує лизання. Господар тримає зубами ручку, а силіконові щетинки масажують домашнього улюбленця. Виробники запевняють, що це допомагає розслабитися коту та його власнику.

Зубна нитка зі смаком бекону

Стоматологи рекомендують користуватись освіжаючою зубною ниткою, а виробники цього товару впевнені, що бекон анітрохи не є робить її гіршою. Гібрид улюбленого смаженого бекону та засоби для очищення порожнини проміж зубами – відмінний подарунок для того, хто любить незвичайні речі.

Оригінальні келихи для шампанського Chambong

Ті, що цінують цей ігристий напій оцінять ці елегантні видувні фужери. Їхні творці надихнулися ідеєю розробки посуду для швидкого пиття шампанського, що зможе розкрити смак дивного напою у повній мірі.

Деякі з товарів що наведені вище, не доставляються до України, але при купівле через сервіс доставки ви отримаєте посилку що має ексклюзивний вміст.

Розкажіть друзям