Шановні клієнти , ми відновили роботу сервісу. Можливість доставки замовлень до вашого міста перевіряйте будь ласка на офіційних сайтах Міст Експрес і Нова Пошта.
ua
ru ua
особистий кабінет
Як з України купляти на eBay у 2019?

Як з України купляти на eBay у 2019?

Багатьох покупців цікавить питання: що таке eBay? Цей майданчик, на перший погляд, подібний до головного конкурента - гіганта Амазон, але поміж ними є велика різниця. Ресурс, про який ми говоримо сьогодні, не продає товар власного виробництва, він надає іншим продавцям місце для торгівлі. Але найцікавішим є те, що на Ebay можна зробити замовлення не тільки за фіксованою ціною, але й поборотися на аукціоні.за одяг великих розмірів.

Шо можливо придбати на eBay: поради з пошуку товару, що є потрібним

На цьому інтернет-аукціоні зареєстрованими коло 170 000 000 користувачів –ось короткий перелік того, що можливо придбати там з доставкою:
  • транспортні засоби, запчастини та аксесуари до них;
  • продукцію для догляду за волоссям, обличчям та тілом;
  • декоративну косметику;
  • сумки та аксесуари, дитячий, чоловічий та жіночий одяг та взуття;
  • ювелірні вироби, антикваріат, предмети мистецтва та монети;
  • вітаміни та БАД;
  • відеокамери й цифрові фотоапарати;
  • смартфони, телефони та аксесуари;
  • комп'ютери, планшети, електронні книги та ноутбуки;
  • телевізори, відео- та аудіоелектроніку, приставки для ігор.

Щоб знайти біжутерію або інший потрібний товар, введіть назву до рядка пошуку – він є розташованим у верхній частині сторінки. Не знаєте точного найменування? Тоді введіть від 2 до 4 ключових слів та подивіться результати – напевно там знайдеться те, що вам є потрібним. Вкажіть бажаний діапазон цін і інші нюанси, натиснувши на посилання «Розширений» праворуч від пошукового рядка.

Рекомендації з обрання продавця: що потрібно знати

Праворуч від опису товару розташовано блок «SellerInformation»: в ньому міститься інформація про продавця, кількість і співвідношення у відсотках позитивних відгуків від покупців – їх повинно бути не менше 95%. Якщо побачите медаль з двома стрічками - це емблема «Top-Rated Seller», знак високого рейтингу й підтвердженої репутації на аукціоні.

Натисніть на ID продавця й зверніть увагу на «Feed back ratings»: ваш потенційний партнер вже заробив не менше 4-5 зірок за усіма пунктами. Перевірте дату реєстрації на сайті – чим більший термін, тим більше людина цінує роками напрацьований рейтинг. Кількість відгуків за останній рік є важливою - вивчіть коментарі до них, почитайте, з якої причини виникли спірні ситуації і з'явилися негативні відгуки.

Як сплатити за доставку з eBay?

Відчиніть вкладку «Доставка й оплата», зайдіть блок «Відомості про сплату» унизу сторінки та оберіть варіант, що підходить Вам.

  • PayPal - засіб оплати що є рекомендованим з точки зору безпеки купівлі, обов’язкова умова участі у програмі «Гарантія повернення грошей eBay» без розкриття даних вашої банківської карти продавцю.
  • Дебетова чи кредитна карта. Купляйте сонцезахисні окуляри за кордоном та сплачуйте за них за допомогою Visa або MasterCard. Зверніть увагу, що не усі продавці приймають до сплати картки - це повинно бути вказано у них у профілі.

Продавецт не має права вимагати сплату засобом, що є неприпустимим на eBay, або змінювати засіб сплати опісля торгів, що є завершеними.

Правила та швидкість доставки своєї продукції визначає продавець. Перед купівлею рекомендуємо детально ознайомитися, оцінити вартість доставки та вирішити, чи Ви є готовими чекати на товар з США та Європи. Деякі продавці відправляють замовлення по всьому світу, але є й такі, які співпрацюють виключно з певними країнами. Доставка буває платною, безкоштовною чи комбінованою.

Небезпеки, що очікують при купівлі з eBay?

Краще перестрахуватися і не потрапити у халепу, аніж потому кусати лікті та розмірковувати, чому сталася сумна ситуація. Ось кілька можливих наслідків, що трапляються, коли людина робить замовлення у першого-ліпшого продавця:

  • за замовлення сплачено, але Вам його ніхто не надіслав;
  • ви отримали шкіряний ремінь з браком чи непрацюючий;
  • під виглядом та за ціною оригінального бренду до вас приїхала копія;
  • товар не відповідає характеристикам і опису, що є заявлені продавцем.

Так, на інтернет-аукціоні діє програма захисту покупців: вам частково або ж у повному обсязі відшкодують витрачені кошти, але доведеться очікувати тривалий час. Щоб не витрачати час і нерви на пошук, замовлення та оплату товару на малознайому сайті, рекомендуємо звернутися до сервісу доставки Bringer UA. Його фахівці візьмуть на себе усі клопоти та забезпечать своєчасну доставку посилки прямо додому до Вас.

Розкажіть друзям