Шановні клієнти , ми відновили роботу сервісу. Можливість доставки замовлень до вашого міста перевіряйте будь ласка на офіційних сайтах Міст Експрес і Нова Пошта.
ua
ru ua
особистий кабінет
Купуємо товари на 6pm разом з Bringer UA

Купуємо товари на 6pm разом з Bringer UA

Бажаєте, щоб брендові покупки були недорогими й приносили радість? Тоді робити їх краще у час розпродажів, або ж на сайті 6pm - в онлайн-крамниці з сток-товарами, що пропонує приємні ціни. Які товари можна там придбатита як отримати замовлення з США з доставкою до України - про це ми зараз розповімо.


Интернет-ерамниця 6pm – головна інформація

    Це одна з найпопулярніших онлайн крамниць, яка надає величезний вибір стічних речей для мешканців Америки: одяг, взуття та аксесуари від всесвітньо відомих брендів. Розмір знижок сягає 90%, а сам асортимент постійно оновлюється.

Чи плануєте замовити брендові кросівки? Вони обійдуться вам в $ 25-30 - у 2-3 рази дешевше, аніж в Україні. Ціни на елітну продукцію Calvin Klein під час розпродажів стартують від $ 30! Для найбільш економних покупців передбачено розділ «DailyDeals» - пропозиції дня з додатковою знижкою. Там зібрано речі, на які виробником знижено ціну до 40-70%.

Не можна сказати, що усі товари на цьому торговельному майданчику дешевше - тут надано ​​продукцію різної цінової категорії. Але вона не дарма полишається одним з улюблених місць для онлайн-шопінгу серед американців - це значить, що знижок тут багато

Как замовити на 6pm в Україну?

Купівля товару через посередника - Поширений варіант замовлення. Виберіть товар, що вас зацікавив та надішліть посилання н нього представнику сервісу доставки. Потім він зв'язується з Вами, узгоджує деталі й формує рахунок. Після оплати рахунку турботи про доставку вантажу лягають на плечі посередника - вам залишається тільки чекати посилку.

Самостійна купівля товарів є можливою лише в тому випадку, якщо у вас є знайомі в Америці – цей торговельний майданчик доставляє речі тільки по території США. Немає знайомих та можливостей отримати американську адресу для відправлення посилки? Не варто навіть намагатися, ви тільки даремно згаєте час.

Купуючи через посередника вам не доведеться занурюватись в інформацію, написану чужою мовою - про все це подбає представник сервісу BringerUA. Він обере засіб доставки, проінформує вас про пересування вантажу й виступить вашим представником у суперечці, у разі виникнення конфлікту з онлайн-крамницею. Якщо ви оформите страхування вантажу, при пошкодженні чи втраті отримаєте 100% компенсацію вартості.

Засоби доставки товарів с 6pm до України

Цікаве, що офіційної доставки до нашої країну немає - як ми вже згадували, ця онлайн-крамниця виконує доставку тільки територією США. Але компанія BringerUA вирішить цю проблему й організовує доставку до Вас додому.

Полишилося визначитися з засобом транспортування до України - морські чиповітряні перевезення. Транспортування морем є більш дешевим, але за тривалістю займає 3-4 тижні. Авіа – більш швидкий, але дорожчий засіб: в такому випадку посилка приїде вже за 7-10 днів. Територією нашої країни посилка доставляється зручною для вас транспортною службою.

Переваги й недоліки купівлі на 6pm

Ця крамниця не дарма вважається інтернет-дискаунтером – тут зібрано цілий скарб знижок!Але й це ще не усі його переваги.
  • Щоденний розпродаж. Ми вже говорили про них, але не буде зайвим нагадати: в розділі «DailyDeals» заховані найсмачніші пропозиції, які діють один день.
  • Висока якість. Якщо ви замовляєте курточку Columbia, черевики Timberlandі футболку Nike, до вас приїде оригінальна продукція відмінної якості.
  • Великий асортимент. Величезний вибір одягу, взуття та аксесуарів за вигідною ціною від виробників зі світовим ім’ям. Ви знайдете тут усе, що шукали!
  • Демонстрація товарів. Саме для тих, хто має сумніви, чи відповідає товар його зображенню, інтернет-крамниця выпускає невеличкі відеоогляди. Маєте можливість оглянути будь-яку пару взуття з усіх боків та побачити, як вона виглядає на нозі.

Недолік усього один – кількість товару є обмеженою. Так як це є сток, тут часто є останні розміри одягу чи взуття, або ж одна сумка з певної колекції, тому часу на роздуми немає. Доки ви будите міркувати, купляти чи ні,хтось інший придбає цей товар замість вас.

Декілька порад щодо здійснення вдалої купівлі в інтернет-крамниці

З початку чітко визначитесь, що саме вам потрібно, в іншому випадку ви ризикуєте відволіктись на розпродажі й забути Вашу справжню мету. В идеалі – знайдіть товар, що вам потрібен, та слідкуйте за графіком знижок. Як тільки побачите цікаву пропозицію щодо нього, то сміливо беріть.

Якщо ви бачити, що річ вашої мрії продається зі знижкою 20%, не варто поспішати:трохи зачекавши, вы зможете придбати її як мінимум на 70% дешевше.

Розкажіть друзям