Шановні клієнти , ми відновили роботу сервісу. Можливість доставки замовлень до вашого міста перевіряйте будь ласка на офіційних сайтах Міст Експрес і Нова Пошта.
ua
ru ua
особистий кабінет
Як придбати кросівки у США?

Як придбати кросівки у США?

Якщо ви хоча б раз купували фірмові кросівки, то ніколи не повернетесь до звичайних моделей. Амортизація стопи, зносостійкість, міцність та легкість – ось лишень декілька переваг оригінальної взуття для бігу чи фітнесу.

Але тільки дозволити собі придбати їх зможе не кожен – ціни в онлайн та оффлайн крамницях України здатні спустошити будь-який гаманець. Ми розповімо вам, як вигідно придбати чоловічі і жіночі товари для спорту й активного відпочивати в Америці з доставкою.


Що кросівки скажуть про ваш стиль?

З самого початку це взуття було виключно спортивним, але в наш час воно використовується дизайнерами у створенні модних образів. Зробіть їх родзинкою свого стилю й ви не полишитеся непоміченим на модній вечірці чи у компанії друзів!

Жіноча мода цього року пропонує поєднувати снікерси Nike з сукнями та спідницями, комбінувати спортивне взуття з класичним пальто.

Користуються популярністю контрастні моделі Adidas, яскраво-червоні New Balance, ніжні, пастельних кольорів Puma з анмалістічними прінтами

Чоловікам, що не бояться сміливих експериментів, дизайнери пропонують поєднувати кольорові кросівки Reebok з яскравими прінтованими толстовками та светрами. Білі кеди Vans вдало доповнять casual образ з джинсами, картатою сорочкою, світшотом чи майкою під піджак або з яскравими стрейч-брюками.

П’ять причин замовити кросівки в США

Америка –батьківщина популярних брендів спортивного взуття. Ми розповімо про переваги купівлі та доставки кросівок з-за кордону.

  • Высока якість. Американці сумлінно контролюють процес виробництва та якість кожного виробу.
  • Відсутність підробок.Тут ви не придбаєте китайські підробки, що маскуються під виглядом оригінальних – закон США завжди є на боці покупця.
  • Широкий асортимент. Виробник пропонує повну лінійку взуття навіть з розмірами, що зустрічаються рідко.
  • Унікальні моделі. Лімітовані колекції та ексклюзивні кросівки,за котрими навіть самі американці шикуються у чергу.
  • Доступна вартість. Постійні акції та розпродажі – перевірений засіб придбати снікерси, що припали до вподоби, дешевше на 70%-80% .

Декотрі крамниці зі США не пропонують доставку свого краму до України. Як бути у такому випадку – читайте надалі.

Як придбати кросівки у США?

Ми навіть не будемо розглядати варіант шопінг-туру, тому що він окупиться, якщо сума купівлі становить не менше як $ 3 000. В іншому випадку ви витратите на квитки до Америку більше, аніж заощадите

Замовлення через друзів. Знайомі у США напевно знають англійську й тому переговорять з продавцем, тому попрохайте їх зробити замовлення замість Вас. Але тут потрібно пердбачити, як передати гроші за замовлення. Идеальний варіант – якщо ви збираєтесь у гостини до ваших товаришів у СШ.

Купівля через сайт. Мешканці США часто роблять замовлення в інтернет-крамниці Amazon, на офіційних сайтах виробників чи на інтернет-аукціоні eBay. Ви також можете скористуватись цими ресурсами ресурсами, якщо володієте мовою відмінно, зможити уточнити усі подробиці щодо сплати та доставки та владнати суперечливі питання..

Купівлі через сервіс доставки. Оберіть потрібну модель Saucony чи Diadora та заповніть форму замолення рідною мовою. Усе –полишилось лишень дочекатись дзвінка менеджера та обговорити з ним питання сплати та отримання посылки. Усі проблеми та відповідальність за доставку компания переймає на себе.

Bringer UA – компанія з багаторічним досвідом та високою репутацією. Ми готові захистити ваші інтереси у разі суперечки з продавцем та допомогти придбати кросівки без американського оподаткування – навіть ті, що їх не доставляють до України.

Розкажіть друзям