Шановні клієнти , ми відновили роботу сервісу. Можливість доставки замовлень до вашого міста перевіряйте будь ласка на офіційних сайтах Міст Експрес і Нова Пошта.
ua
ru ua
особистий кабінет
Як придбати Айфон в Америці?

Як придбати Айфон в Америці?

Світ поділяється на дві категорії - шанувальників телефонів на ОС Android та «яблучників», які вважають за краще iPhone. Останні наведуть сто й один аргумент на користь iPhone, але й у перших є контраргумент - «андроїди» є набагато дешевшими. Але ми знаємо лазівку, як прдбати електроніку та техніку й заощадити при цьому - замовити її в Америці.

Айфон из США

Секрет Apple: переплата за бренд или вкладання у якість?

Популярні торгівельні маркидійсно багато вкладають у рекламу, й це не може не відбитись на підсумковій ціні виробів. Які ж преваги мають смартфони на iOS?

  1. Надійність. Якщо прилад позаціонується як водонепроникнений,будьте впевненй, йому дійсно не страшна волога – ця компанія не кидається порожніми обіцянками.
  2. Актуальність. «Андроїди»стають застарілими вже за декілька років, а iPhone 5s, вироблений у 2013 році, є актуальним дотепер.
  3. Доступність. Далеко не усі можуть собі дозволити АйфонXs Max,але попередні моделі є нічим не гіршими.Зверніть на них увагу, й ви побачите , що вони по кишені кожному.
  4. Преміальность. iPhone – не просто телефон, а модний іміджевий гаджет, отрий говоит про ваш гарний смак, це як сукня нареченої на весіллі.
  5. Зручність. Багато хто наголошує, що операційна система iOS є простішою у керуванні, анажAndroid: вона не містить багатьох непотрібнихдодатків, котрі викликають перегрів та зависання пристрою.

Навіть слабкий акумулятор, що є великим недоліком у багатьох смартфонів та планшетів, легко вирішується придбанням зовнішнього пауербанка.

Чому придбання Айфон за кордоном є выгідним?

Маємо економію – достатньо лишень порівняти декотрі пропозиції популярних моделей телефонів з интернет-крамниць України та США.

iPhone 5s. Смартфон 7 покоління у корпусі зі скла та алюмінію та 4-дюймовым екраном. Вироблений у 2013 році. Вартість в Україні – 6 989 грн, в Америці – $129,99(3 471 грн).

iPhone 6s. Телефон 9 покоління у корпусі зі сплаву алюминію 7000 серії, вироблений у 2015 році. Розмір екрану – 4,7 дюйма. Вартість в Україні – 8 899 грн, в США – $169(4512грн).

iPhone 7. Пристрій 10 покоління з пило та- и вологозахистом за стандартом IP67, вироблений у 2016 році. Размір екрану – 4,7 дюймів. Вартість в Україні – 13 999 грн, в США – $339(9051грн).

iPhone 8. Смартфон 11 покоління з пило та- и вологозахистом за стандартом IP67, вироблений у 2017 році. Размір екрану – 4,7 дюймів. Вартість в Україні – 23 999 грн, в США – $699,99(18690грн).

iPhone Xs Max. Телефон 12 покоління Смартфон 11 покоління з пило та- и вологозахистом за стандартом IP68, вироблений у 2018 році. Размір экрану – 6,5 дюймів. Вартість в Україні – 33 199 грн, в США– $980(26166грн).

Як бачимо, купівля девайсів та Hi-Fi апаратурт в США є дешевшою, аніж у нас.

В яких американських інтернет-крамницях можнливо замовити iPhone?

Мы будемо вести мову тільки про перевірені ресурси з надійною репутацією.

  • Apple. Офіційний сайт виробника айфонів. Тут можна знайти не тільки смартфони, а ще й ноутбуки MacBook, планшети iPad, AppleTV, смарт-годинник, навушники AirPodsі інші популярні аксесуари. Плюс у тому, що на офіційному сайті виробника ніколи не буде підробки. Мінус - старі моделі ви тут не придбаєте, найдавніша з наданих на сайті - iPhone 7.
  • Amazon. Американська компанія з продажу товарів та послуг через інтернет,що є визнаною як найбільша у світі. Была заснованою у 1994році. Amazon надає 34 категорії товарів, тому тут є можливість замовити будь-яку модель Айфона. Опісля придбання клієнт полишає відгук про продавця, тому завжди є можливість ознайомитись з відгуками та визначити ,чи є певна людина вартою вашої довіри.
  • eBay. Найбільший інтернет-аукціон США, заснований у 1995 році. Тут є можливість замовити товар за фіксованою вартістю ч извести боротьбу за iPhone на аукціоніта забрати його згідно останньої ставки. Для покупців послуги інтернет-аукціонує повністю безкотовними, а продавцам прийдеться сплатити невеличкий відсоток з кожного лоту, що був проданий.

На eBay та Амазон є можливість придбати як нову так і вживану побутову техніку, та інші товари.

Как прдбати Айфонв в Америці з доставкою?

Єдекілька варіантів, полишилось лишень обрати найбільш зручний.

  • Шоппінг-тури. Відмінний засіб, якщо и плануєте придбати декілька топових моделей смартфонів для себе, родини та друзів. Але якщо вартість купівлі є меншою за $ 3 000, тоді цей варіант не є вигідний
  • Придбання через знайомих. Якщо ваші друзі мешкають в США, вони напевно підуть вам назустріч та оформлять замовлення. Але все одно доведеться міркувати, як передати їм гроші й отримувати свою посилку.
  • Змовленне через сайт. Тільки для тих, хто добре володіє англійською й не боїться відстоювати свої інтереси у суперечці з продавцем. Плюс до всього, доведеться самостійно розбиратися, як зробити замовлення, сплатити й відстежити його.
  • Купівля через сервіс доставки. Усе, що вам потрібно - обрати відповідну за кольором та параметрами модель телефону, надіслати посилання на товар й узгодити деталі з менеджером. З цього моменту сервіс доставки цілком бере на себе усі турботи.

Компанія BringerUA вже багато років займається доставкою товарів з Америки та знає, як вигідно придбати Айфон користуючись системою Tax Free. Ми заощадимо ваш час, гроші та нерви, візьмемо на себе відповідальність за доставку посилки й врегулюємо будь-яку суперечку з продавцем.

Розкажіть друзям