Шановні клієнти , ми відновили роботу сервісу. Можливість доставки замовлень до вашого міста перевіряйте будь ласка на офіційних сайтах Міст Експрес і Нова Пошта.
ua
ru ua
особистий кабінет
Як замовити смартфон з Китаю?

Як замовити смартфон з Китаю?

Раніш китайські телефони були символом поганої якості. Але зараз на ринок вийшли Xiaomi та Lenovo, флагмани яких дають фору іменитим брендам на кшталт Samsung та iPhone. Купити смартфон з Китаю – означає придбати надійний пристрій з гарантією від виробника, русифікований та зручний у користуванні, тільки дешевше. Ми розповімо вам, як зробити замовлення за кордоном з доставкою до України.


Чому є вигідним замовлення мобільних телефонів напрямки з Китаю?


Стільки електроніки та техніки, як тут, не виробляють в жодній іншій країні. Німецькі, французькі та інші популярні бренди випускають продукцію саме у Китаї. Мінімальні витрати на виробництво знижують вартість товару, але залишають за ним право мати гучне ім'я відомої корпорації.

Головні переваги придбання китайських смартфонів з доставкою:

  • більший ассортимент камерофонів, іміджевих, гральних, бюджетнтих та захищених телефонов;
  • моделі як американських чи європейських, так і китайских брендів: ZTE, Meizu, Alcatel, OnePlus и Huawei;
  • оптимальне співвідношення ціна-якість –якщо пристрій коштує дорого дорого, від усе одно виправдає вкладені кошти;
  • рідкісні моделі, що не постачаються до ринку України;
  • копії доброї якості, що імітують смартфони відомих брендів ззовні;

Ну й відповідь на головне питання: скільки ви заощадите на купівлі в Китаї? У вартість мобільного телефону закладено рекламі витрати, проведення презентацій, податки з продажу та інші витрати. У підсумку ми маємо пристрій за ціною на 30% вище.

З якими проблемами можливи зіткнутися при купівлі смартфону у Китаї?

Щоб передчуття від посилки з гаджетом не стало жорстоким розчаруванням, одразу враховуйте можливі неприємні ситуації.

Купівля у невідомого постачальника – це є невиправданий ризик. Перш, ніж замовити мобільний телефон на Ali Express чи Taobao, звертайте увагу на рейтинг продавця та відгуки про нього. Якщо продавець він має багато негативних відгуків чи є нещодавно зареєстрованим на сервісі - добре подумайте, чи варто йому довіряти.

Сюди ж відноситься сплата безпосередньо на картку - засіб для покупця, що є найгіршим. Нечесний продавець зникне з вашими грошима й більш не вийде на зв'язок. У разі переказу через PayPal гроші резервуються всередині системи і надходять продавцеві опісля закінчення 45 днів. Такий засіб збереже ваші кошти.

Дешева доставка - теж поганий варіант, адже посилка об'їде половину планети перш, аніж добереться до вас. Обирайте надійні кур'єрські служби, які надають трек-номер для відслідковування побутової техніки. У кращому випадку замовлення надійде за 30-40 днів, у гіршому – місяців за три.

Як замовити смартфон з Китаю з выгідною доставкою до України?

Через друзів. Рідкісний, але можливий варіант. Попрохайте знайомих оформити замовлення й слатити за нього – вам потрібно лишень вирішити, як перерахувати їм гроші та забрати посилку. Добре, якщо Ви незабаром збираєтесь до Китаю.

Через інтернет. Для тих, що володіють китайською та готових самостійно розбиратись у нюансах сплати та доставки китайської посилки. Враховуйте, що при пересиланні товару можуть виникнути спірні ситуації, і вирішувати їх Вам теж доведеться самотужки.

Через посредників. Послуги сервису доставки BringerUA –найкраще рішення, якщо ви не маєте бажання розбиратись у сплаті та доставці. Відправте менеджеру посилення на смартфон чи планшет, котрий маєте бажання придбати та обговоріть з ним тонкощі купівлі мовою, що є рідною для Вас. Ось і все – надалі сервіс буде піклуватись про все сам.

Послуги BringerUA є платними, але недорогими, до того ж компанія бере відповідальність за транспортування та збереження вантажу на себе.

Розкажіть друзям